Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Naar zee

10 oktober 2010
Aangezien het zo een mooie dag werd, vertrok ik met papa en mama en Lize naar zee! We gingen wandelen op de dijk, speelden op het strand, ik liep op een golfbreker,... Erna aten we sandwiches op een bank op de dijk! Toen gingen we nog wat wandelen en mocht ik op de speeltuin spelen!
Rond 15u gingen we dan nog even langs brugge om oma en opa en meter fien goeiedag te zeggen!
Rond 16.30 zaten we terug in de auto richting Muizen. Na vijf minuten lag ik al in slaap .

kermis+vuurwerk OLV waver

04 september 2010


Mama en papa vertelden dat we naar vuurwerk gingen kijken! Daar was ik wel benieuwd naar, het zouden allemaal kleurtjes zijn in de lucht als het donker was. Maar eerst aten we thuis frietjes . Daarna vertrokken we met de auto. Daar waren Karen en Steve al, toen mocht ik twee keer op de draaimolen, ik mocht eendjes vissen. En toen mocht ik ook nog aan touwtjes trekken en ik mocht iedere keer een cadeautje kiezen! En Steve heeft ook nog voor mijn een Alvin gevangen, die ik steve genoemd heb
En toen hoorden we....KNAL!
Waaw, het vuurwerk zou beginnen!
En wat was het mooi, zoveel lawaai en al die mooie kleurtjes, ik vond het geweldig en was helemaal niet bang. Kleine Lize vond het niet zo leuk en weende tot het over was. Mama en papa dachten dat het een beetje pijn deed aan Lize haar oortjes en dat ze ook beetje verschoot van het lawaai! Na het vuurwerk aten papa, steve en karen nog iets en dan wandelden we naar de auto. Zowel Lize als ik vielen onmiddellijk in slaap en ik werd zelf maar even wakker als ik al in bedje lag. Lize heeft nog 3 kwartier geweend, want ze was te moe en overdonderd om te kunnen slapen, maar uiteindelijk lag rond middernacht iedereen in dromenland!

Dagje Antwerpen

30 augustus 2010
Vandaag gingen mama en papa en mezelf (Lize was naar San) met de trein naar Antwerpen. We gingen naar de visjes en de haaien kijken in Aquatopia. Ik vond de trein al helemaal geweldig!
Toen we aankwamen in Aquatopia, kwamen we eerst in een donker deel waar het precies onweerde, daar wou ik snel doorheen. Maar toen zag ik heel veel visjes! Met kleurtjes, kleine, grote en met een bult op hun rug, die vond ik wel leuk hoor. Na het eerste deel was er een kleine speelhoek, daar heb ik dan even gespeeld. Toen gingen we verder, er waren ook slangen en hagedissen en schildpadden.
En toen ik een koekje had gegeten, toen gingen we bij de haaien, eerst een roltrap naar benenden en dan waren er haaien, we liepen in een tunnel en de haaien zwommen gewoon boven ons...
Toen was er terug een speeltuintje, daar hebben we iets gedronken en heb ik flink gespeeld. Toen was er al terug de uitgang, en dan zijn we in de mc donalds gaan eten. En omdat het weer nog goed meeviel, zijn we naar de zoo van antwerpen geweest ook nog, en we hebben maar 2 keer een bui gehad en dan hebben we geschuild onder hele grote bomen. We zagen olifanten en pinguins en de zeeleeuwenshow. Dat hebben ze niet in planckendael!Als laatste werd ik nog geschminkt in een tijger!!! En toen mocht ik terug op de trein, wat was dat leuk!!

foto's in album!

tivoli+lunch garden

21 augustus 2010
Vandaag gingen we naar tivoli spelen. Euan, Myron, Jamie en Maury, mezelf en Lize gingen mee met iedereen hun mama en papa. We hebben geschommeld, op de wipplank, gelopen, een parcours afgelegd op balken en wiebelende boomstronkjes, gevoetbald en zoveel meer. Er lag ook een deken waar we mochten komen drinken en eten als we wouden. Toen het 17.30 werd, waren we een beetje hongerig en moe! We beslisten om nog naar de lunch garden te gaan eten. Euan en Myron gingen niet mee, dat was wel spijtig. Maar ik heb balletjes met frietjes gegeten en Jamie en Maury een hamburger met frietjes. We kregen een bellenblaas van hello kitty en Jamie en ik mochten elk nog een ijsje gaan kiezen. Het was echt een hele leuke middag.
Alleen savonds wou ik weer niet slapen. Het is nu al 3 à 4 nachten dat ik niet in mijn eigen bed alleen wil slapen. Ik wil altijd maar in mama en papa hun grote bed slapen. Maar dat mag eigenlijk niet. Ik ben dan na veel wenen uiteindelijk in slaap gevallen, maar om middernacht weende lize heel hard en toen werd ik ook wakker, en wou ik niet meer slapen. Ik mocht naar het grote bed nog voor één keer. Mama en papa zeiden dat als ik vanaf morgen flink in mijn eigen bed slaap ik dan een verrassing ga krijgen. Ik zal het dan maar eens proberen zeker.

wordt vervolgd.

Indoorspeeltuin Broekveld (Herent)

08 augustus 2010
Vandaag gingen we samen met Euan en Myron en Steve en Kristine en mama en papa en Lize  naar een grote indoorspeeltuin! Het was heel leuk, we hebben veel gesprongen en gegleden en gekropen!
Smiddags kregen we een pannekoek, maar uiteindelijk had ik meer zin in de croque monsieur van papa, dus kreeg ik een groot stuk van hem en heeft papa een stuk van mijn pannekoek gegeten!
Na nog veel spelen kreeg ik een ijsje! een plop-ijsje met sinaasappel, maar toen ik mama en papa een cornetto zag eten, toen wou ik liever ook van hun  Ik moest toen af en toe nog lekken van mijn plop-ijsje en dan mocht ik toch het restje eten van de cornetto.hihi.

En een beetje later zijn we naar huis gereden en ben ik flink in bad geweest samen met mijn zusje!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.