Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Lize heeft eindelijk een ritme!

31 maart 2010
Lize heeft eindelijk haar dag en nacht ritme JUIST gevonden. Ze drinkt nu haar laatste flesje tussen 22u en 23u en slaapt dan DOOR tot 6u à 7u!
Ook overdag eet ze mooi om de 4u een fles.
Iedereen is blij met deze leuke verandering.

een middagje planckendael!

24 maart 2010

Na school moest ik even naar mijn bedje en dan gingen we naar planckendael met Euan en Myron en Kristine! Joepie! Smiddags had papa gebeld en ik wou dat papa ook meeging, maar dat ging niet want hij moest werken zei hij, was wel spijtig. UIteindelijk waren we dan om 15.15 daar en toen moest Lize al direct eten . Een kwartiertje later konden we dan toch diertjes kijken. We hebben bizons, leeuwen, steenbok, pelikanen,... gezien. En toen mochten we op de speeltuin en ineens was papa daar! Wat een verrassing, papa was na het werk nog gekomen om nog even met ons te spelen. Rond 17u gingen we terug naar huis, ik heb bijna heel de weg gestapt naar huis. Thuis lekker gegeten, dan nog 2 verhaaltjes van plop en dan richting dromenland...

dikke kus van Lily en Lize

p.s. foto's in album bij Lily 2.5-3jaar.

Dagje naar zee

19 maart 2010
Vandaag moest ik niet naar school! Ik ging met Karen en Lize en mama naar zee. Om 9u, de auto inladen, lize vlug nog een flesje geven en dan gingen we eindelijk vertrekken. het was ondertussen al 9.20 en ik had al van 8.45 mijn jas aan! Halverwege de rit viel ik al in slaap, ik was die morgen al van 6u wakker en de rit duurde toch wel even.
Toen ik wakker werd, herkende ik precies de buurt een beetje en mama zei dat we meter Fien gingen oppikken. Meter Fien werkt in de haan en moest die dag werken van 14-18u, dus ging ze mee lunchen! Eenmaal in de Haan toegekomen (12u) hadden we grote honger en gingen we eten. Ik kreeg fruitsap en een croque monsieur. Op de terugweg richting auto meter Fien en de dijk kwamen we een klein speeltuintje tegen, dus mocht ik er even op, maar toen moesten we ineens beetje rap rap door, want het was al 13.40 en we moesten nog naar de auto stappen zodat meter Fien kon vertrekken naar het werk. Juist op tijd aan de auto van meter Fien, kusje geven en zwaaien! Toen mocht ik eindelijk mijn fietsje hebben en reden we naar de dijk. Lize in haar buggy en ik op de fiets. Eerst was ik beetje flauw omdat ik van mijn fiets getuimeld was en wou ik dat mama mij pakte, maar daarna (na kordate mama) kroop ik weer op de fiets en vond ik het heel leuk! We gingen ook helemaal tot aan de zee!! Om 15u even een koekje op de bank en dan een taverne zoeken voor Lize haar fles en een pannekoek voor mij . Na één pannekoek en een banaan, werd ik terug een beetje moe en zijn we terug naar de auto gefiets. éénmaal op de baan viel ik na 5 minuten in slaap tot we thuis waren!
Nog vlug verteld aan papa hoe leuk het was en dan werd ik weer een beetje flauw, maar ik was dan ook heel heel moe en toen mocht ik snel naar mijn lekker warme bedje (hopelijk voor mama en papa tot later dan 6u morgenvroeg!)

zwemmen!

14 maart 2010
Vanmorgen ben ik met mama gaan zwemmen. Papa en kleine zus Lize bleven in de cafetaria. Ik had een nieuw badpak gekregen van hello kitty en dat vond ik heel mooi. Ik ging heel veel van de glijbaan, maar er waren heel veel kindjes en soms wachtte ik nogal lang en dan staken al de kindjes mij voor.
Na drie kwartier kreeg ik kou en mocht ik onder de douche, wat is dat lekker warm.
Toen ik mijn kleertjes weer aanhad, kreeg ik in de cafetarie een croque monsieur en een fristi!

dikke kus van Lily

Lize lacht

10 maart 2010
Lize is in de namiddag al enkele uurtjes goed wakker en kijkt dan goed rond! Ze heeft ook veel om naar te kijken hé. Haar grote zus die altijd gek doet of mama en papa die voorbij lopen!
Sinds vorige week kan ik ook bewust lachen! Mama en papa en Lily doen soms zo gek dat ik heel hard moet lachen, soms zelf al met geluid!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.